Applereparationer

Behöver du reparera din Mac, iPhone, iPad eller tillbehör från Apple?

Vi samarbetar med Digital inns verkstäder över landet och kan därmed erbjuda service av högsta kvalitet. Digital inn är en Apple Premium Service Provider vilket betyder att de klarar Apples högsta krav på kundnöjdhet, snabbhet och säkerhet i sina reparationer. 

Det innebär att du tryggt kan lämna in din Appledator, iPod, iPad, Cinema/Thunderbolt display eller övriga produkter i Apples sortiment.

Lämna in din reparation direkt till någon av Digital inns butiker. Hitta din närmaste butik här!

Du kan även posta ditt reparationsärende direkt via Digital inns inskicksservice, klicka här!

I de fall där din produkt täcks av Apples garanti reparerar Digital inn utan kostnad för dig och i övriga fall levererar de ett muntligt såväl som skriftligt kostnadsförslag som du exempelvis kan vidarebefordra till ditt försäkringsbolag om olyckan varit framme.

Digital inns servicetekniker har mycket lång erfarenhet av reparationer och tillhör de bästa och mest meriterade i branschen. Alla reparationer utförs i skyddad miljö av certifierade tekniker och med Apples originalreservdelar.

När du lämnat in din produkt gör de allt för att hålla dig uppdaterad gällande ditt ärende via telefon såväl som mail och SMS men är du nyfiken på hur ditt ärende fortgår är du alltid välkommen att ringa eller maila Digital inn direkt.

Checklista om du är i behov av service

• Förse Digital inn med en så utförlig felbeskrivning av ditt problem som möjligt, om ditt fel är intermittent (slumpmässigt återkommande) beskriv så utförligt som du kan hur felet återskapas.

• Tänk på att innehållet på din hårddisk kan behöva raderas vid en felsökning och du bör därmed utföra en backup före inlämning. Har du inte möjlighet att utföra en på egen hand kan Digital inn lösa detta åt dig mot en kostnad.

• Om du lämnar in en produkt där garanti eller AppleCare inte täcker reparationen, exempelvis vid vätske- eller fallskador, var god meddela detta vid inlämning så kan de hantera ditt ärende gentemot dig eller ditt försäkringsbolag på bästa och snabbast möjliga sätt.

• Om du i samband med service vill passa på att uppgradera något i din dator kan du tillsammans med en av deras säljare välja ut exempelvis hårddisk eller RAM-minne vid inlämning för snabbare hantering.

 

Är du osäker på något eller vill ställa frågor till Digital inn är du välkommen att maila till service@digitalinn.se eller ringa 010-330 30 00 och välja service.