Retur

Under sommaren har vi låg bemanning på vår returavdelning som tyvärr kommer att leda till en längre handläggnig för ditt returärende. För brådskande ärenden ber vi er kontakta kundtjänst direkt på 0771-101600.

 

När du köper en vara eller en tjänst på distans via e-handel har du enligt lag rätt att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige.

Inom dessa 14 dagar har du full rätt att skicka tillbaka varan till oss på Macoteket Online. Däremot måste du kontakta oss för att få ett giltigt returnummer INNAN du lägger varan på posten. Om du ångrar dig efter att du handlat och det inte är något fel på produkten får du själv betala returfrakten. Är din produkt trasig, gå vidare till reklamationer i högerkolumnen.

För att returnera en vara hos Macoteket Online ska du fylla i nedan formulär. Vår returavdelning kommer då att kontakta er med ett returnummer som är giltigt i 14 dagar. Varor som återsändes utan returnummer kommer att returneras till er utan åtgärd och ni debiteras fraktkostnad enligt gällande prislista. Återbetalning sker inom 30 dagar vid ångerrätt.

Returer bör lämpligen återsändas i originalförpackning eller annan för produkten lämplig förpackning, samt vara väl förpackade i ordentligt ytteremballage. Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning debiteras dig som kund.

Om ett förskottsutbyte sker av defekt produkt, och den defekta produkten EJ returneras inom 10 dagar debiterar vi er fullt pris för den defekta produkten inklusive frakt- och andra omkostnader.

Vid frågor om returer kontakta retur@macoteket.se. Om ni har fått ett returnummer ange gärna det för snabbare hantering.

Alla returer till Macoteket Online måste skickas med posten företagspaket. Slutgiltigt godkännande av retur sker när vi mottagit godset.